25.000 euro CM-steun voor Limburgse gezondheidsprojecten

Hasselt, 27 september 2023 - Onze samenleving verandert continu en ook op het vlak van gezondheid, welzijn en zorg ontstaan er nieuwe noden. Daarom voorziet CM Gezondheidsfonds 25.000 euro om beloftevolle gezondheidsprojecten in Limburg te ondersteunen.

 

Als ​ sociaal ondernemer zet CM alles op alles om aan nieuwe gezondheidsvragen tegemoet te komen. Dit door leemtes in de welzijns- en gezondheidszorg te identificeren en zelf op te vullen. ​ Dat gebeurt in Vlaanderen maar CM wil ook een antwoord geven op regionale of lokale noden.

 

In Limburg maakt CM daarom 25.000 euro vrij om innovatieve projecten te versterken die het verschil kunnen maken. Via een projectoproep geeft CM financiële én inhoudelijke ondersteuning aan beloftevolle projecten.

 

Hoe gaat de projectoproep in zijn werk?

Organisaties en bedrijven kunnen meer informatie vinden en een projectvoorstel indienen via campaigns.cm.be/sociaal_ondernemen_limburg.

Een jury beoordeelt de inzendingen en beslist over de toekenning van de projectmiddelen aan maximaal 10 Limburgse projecten.

 

Sociaal ondernemen samen met CM

Ook los van deze projectoproep nodigt CM organisaties uit om samen na te denken over innovatieve oplossingen voor de talrijke uitdagingen op het vlak van gezondheid, zorg of welzijn. Organisaties met een sterk idee kunnen CM contacteren via sociaalondernemen@cm.be. ​

 

Meer info: ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Cathelijne Jennes, redacteur, cathelijne.jennes@cm.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over CM gezondheidsfonds

Meer dan 4,5 miljoen leden schenken hun vertrouwen aan de Christelijke Mutualiteit (CM). CM ijvert voor een kwaliteitsvolle en toegankelijke gezondheidszorg en behartigt de solidariteit die daarvoor nodig is. Om haar doelstellingen te bereiken geeft CM mee vorm aan het gezondheids- en welzijnsbeleid, biedt ze professionele dienstverlening aan haar leden en zet ze mensen aan tot gezond leven.

Neem contact op met

www.cm.be